
Cum trecem de contul Google la telefonul Allview
„Acest dispozitiv a fost resetat. Pentru a continua conectati-va la un cont google care a fost conectat anterior pe acest dispozitiv”

„Acest dispozitiv a fost resetat. Pentru a continua conectati-va la un cont google care a fost conectat anterior pe acest dispozitiv”